Matkailijoille

Hybridi-navigointijärjestelmä

bGEO yhdistää off-line-navigaattorin edut online-sovellusten käyttämiseen. Ohjelma käyttää kompakteja vektorikarttoja, joten bGEO voi toimia estetyissä viestintäolosuhteissa ja kaikki ladatut kartat tallennetaan automaattisesti laitteeseen. Internet-yhteyden puuttuessa bGEO siirtyy automaattisesti off-line-tilaan ja toimii offline-navigaattorina.

bGEO for iPhone(iOS) bGEO for Android bGEO for Windows Phone

Navigointiin

bGEO on navigointiohjelmisto, joka on suunniteltu autoilijoille, jalankulkijoille, matkailijoille, ammattitaitoisille kuljettajille ja kaikille niille, jotka tarvitsevat tarkkoja karttoja ja ja luotettavaa sovellusta käyttämään niitä. bGEO on off-line-navigaattori, joka on erittäin käyttäjäystävällinen, yhtä kuin online-kartta.

Viestintä

bGEO on sosiaalinen navigointiverkko. Sovellukset vaihtavat automaattisesti tietoja nykyisistä liikenneolosuhteista, jolloin voit löytää optimaaliset reitit rajoitetun kaupunkiliikenteen olosuhteissa, liikenneruuhkissa, ruuhkautumisessa ja väliaikaisissa lohkoissa.

Yrityksille

bGEO on ОЕМ-työkalu omien sovellusten luomiseen ja niiden integroimiseen olemassa oleviin järjestelmiin. Sovellusta voidaan käyttää viestintään, ystävien sijainnin seurantaan, liikkuvan henkilöstön hallintaan, taksin tai hinausradan kutsumiseen ja moniin muihin tehtäviin.